Pulykarolád grillpaprikás hollandi mártással a Főételek kategóriában
Az enyhén kivert pulykamell szeleteket sóval-borssal fűszerezzük. A juhsajtot óvatosan szétnyomjuk, kakukkfűvel ízesítjük, majd a roládokra kenjük. Feltekerjük a pulykamell szeleteket, fogpiszkálóval rögzítjük, és forró olajban aranybarnára sütjük.
Majd öntsük rá a levest, forraljuk föl és kis lángon, lefedve, kb. 30 percig pároljuk.
A fehér spárga egészét, a zöld spárga alsó harmadát meghámozzuk, a fás végeit levágjuk. A spárgát forró sós vízben kb. 10-15 percig főzzük, a zöld spárgát 5 perc után adjuk hozzá.
A spárgát lecsöpögtetjük, közben 125 ml spárgavizet felfogunk és lehűtünk.
A KNORR Hollandi mártás tasak tartalmát a felfogott 125 ml spárgavízbe keverjük, és folyamatos keverés mellett röviden felforraljuk. Ezután vegyük le a tűzről és a felkockázott Rama Vajas Ízt keverjük hozzá, és várjunk, amíg megolvad.
A paprikát felkockázzuk és a szószhoz adjuk. A roládokat spárgával és hollandi mártással tálaljuk, mellé ropogós ciabattát, vagy bagettet kínálunk.