Pulykarizottó paradicsomos mártással
Pulykarizottó paradicsomos mártással
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • víz - 3 dl
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • trappista sajt - 10 dekagramm
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csokor
  • konzerv gomba - 20 dekagramm
  • pulykamell filé - 40 dekagramm
  • fagyasztott mexikói vegyes zöldség - 20 dekagramm
  • konyhakész rizs - 25 dekagramm
  • Knorr Gyros Fűszerkeverék - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A pulykamellet apróbb kockára vágjuk, felhevített 3 dkg (1ek) margarinon pirítjuk, hozzáadva a lecsepegtetett gombát, végül a mexikói zöldségkeveréket, amit a KNORR Gyros fűszerkeverékkel ízesítünk.
  2. Végül az előírás szerint elkészített párolt rizzsel és finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük és kimargarinozott félgömb alakú csésze formába tesszük. A tetjét jól megnyomkodjuk egy laposfejű kanállal.
  3. Amíg a rizs fő 3 dl vízzel elkeverjük a KNORR Bolognai spagetti alapot és besűrítjük KNORR Ételsűrítővel mártás állagúra.
  4. A csészékből tányérra borítjuk a rizottót és köré öntjük a mártást.