Pulykanyárs chorizóval és gombával
Pulykanyárs chorizóval és gombával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • pulykamell filé - 300 gramm
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 2 evőkanál
  • Chorizo kolbász - 200 gramm
  • gomba - 200 gramm
  • lilahagyma - 2 darab
  • olíva olaj - 4 evőkanál

Elkészítés:

  1. A pulykamellet vágjuk nagyobb kockákra. Szórjuk meg a Knorr fűszerkeverékkel és kenjük be olíva olajjal. Jól dörzsöljük be, majd tegyük a hűtőbe legalább 30 percre. A gombát tisztítsuk meg, ha szükséges vágjuk félbe, vagy negyedbe. A hagymát pucoljuk meg és negyedeljük.
  2. A chorizót vágjuk vastagabb szeletekre, majd felváltva a hússal, gombával és hagymával, húzzuk föl a nyársakra.
  3. Közepesen forró grillen süssük meg kb. 15-20 perc alatt, időnként forgassuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tálaljuk salátával és héjában sült krumplival.