Feltöltve:

Pulykanyárs chorizóval és gombával

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

pulykamell filé300 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék2 evőkanál
Chorizo kolbász200 gramm
gomba200 gramm
lilahagyma2 darab
olíva olaj4 evőkanál

Áztassuk be vízbe a fából készült nyársakat grillezés előtt, hogy ne égjenek meg.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A pulykamellet vágjuk nagyobb kockákra. Szórjuk meg a Knorr fűszerkeverékkel és kenjük be olíva olajjal. Jól dörzsöljük be, majd tegyük a hűtőbe legalább 30 percre. A gombát tisztítsuk meg, ha szükséges vágjuk félbe, vagy negyedbe. A hagymát pucoljuk meg és negyedeljük.

  2. 2. lépés

    A chorizót vágjuk vastagabb szeletekre, majd felváltva a hússal, gombával és hagymával, húzzuk föl a nyársakra.

  3. 3. lépés

    Közepesen forró grillen süssük meg kb. 15-20 perc alatt, időnként forgassuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tálaljuk salátával és héjában sült krumplival.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem