Pulykamell tekercsek vörösáfonyával
Pulykamell tekercsek vörösáfonyával
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 4 evőkanál
  • sárgarépa - 200 gramm
  • tejszín - 200 milliliter
  • hagyma - 1 darab
  • pulykamell - 600 gramm
  • brandy - 0.5 darab
  • aszalt vörösáfonya - 100 gramm
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Reszeljük le a sárgarépát. A vörös áfonyát áztassuk be a brandy-be. Vágjuk apróra a hagymát és dinszteljük üvegesre 2 kanál margarinon. Adjuk hozzá a sárgarépát, csepegtessük le az áfonyát, és adjuk hozzá a zöldségekhez. Pároljuk puhára, majd ízesítsük borssal és egy csipet sóval. A brandy-t tegyük félre, később majd felhasználjuk a szószhoz.
  2. Enyhén klopfoljuk ki a húsokat és szórjuk meg a Knorr fűszerkeverékkel. Tegyünk mindegyik hússzeletre a zöldséges töltelékből, majd tekerjük fel és rögzítsük fogpiszkálókkal.
  3. Forrósítsuk fel az olajat. Pirítsuk meg a tekercseket, a végén adjunk hozzá 2 kanál margarint.
  4. Öntsük le a serpenyőből a felesleges olajat, öntsük bele a brandy-t és a tejszínt. Pároljuk fedő alatt kb. 15 percig, időről időre megforgatva a hústekercseket. Tálaljuk tésztával és salátával.