Pulykamell táska csirkemájjal a Főételek kategóriában
Tisztítsuk meg a májat és vágjuk közepes darabokra. Vágjuk apróra a megtisztított hagymát.
Felforrósított olajon pirítsuk meg az aprított hagymát, adjuk hozzá a májat és süssük kb. 10 percig. A tölteléket ízesítsük borssal és sóval, és villával törjük össze finoman.
Óvatosan klopfoljuk ki a pulykahúst fólián keresztül. Távolítsuk el a fóliát és minden húsdarabra helyezzünk egy adag májas tölteléket és egy kis petrezselyemzöldet.
Fogjuk össze a hús széleit a tetején táskát formázva és tűzzük össze fogpiszkálóval.
Az így elkészített húst szórjuk meg kissé kakukkfűvel.
Ezután egy mély serpenyőben felforrósított olajba tegyük a táskákat és kissé pirítsuk körbe őket.
Öntsünk rá 300 ml vizet és adjuk hozzá a Knorr Carbonara spagetti alapot. Keverjük össze az egészet és pároljuk kb.8 percig. Ízesítsük, ha szükséges. Tálaljuk friss, nyers zöldségekből készített salátával.