Feltöltve:

Pulykaérmék füstölt sajttal és aszalt áfonyával

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

natúr joghurt100 milliliter
tejföl100 gramm
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült1 evőkanál
gomba100 gramm
pulykamell400 gramm
Kukorica100 gramm
kis hagyma1 darab
szárított vörösáfonya10 gramm
Knorr gombaszósz1 csomag
retek csomó1 darab
oscypek (juhtejből készült lengyel sajt)2 darab

A lengyel oscypek sajt helyett természetesen használhatunk valami jó minőségű hazai füstölt sajtot is.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Mossuk meg, majd szárítsuk meg a pulykamelleket. Vágjuk kis szeletekre és szórjuk be Sertéssült fűszerkeverékkel.

  2. 2. lépés

    Vágjuk szeletekre a gombát és hagymát. Adjuk hozzá a vörösáfonyát és az egészet keverjük össze. Reszeljük le a sajtot.

  3. 3. lépés

    Süssük meg a húsérméket egy kevés forró olajban, serpenyőben. Mindegyik tetejére tegyünk egy kis áfonyás tölteléket és szórjuk meg a reszelt sajttal.

  4. 4. lépés

    Öntsük rá a húsokra a knorr gombaszószt, amit 200 ml vízzel és 100 ml tejföllel keverünk el, majd forraljuk fel.

  5. 5. lépés

    Készítsük el a saláta öntetet: Keverd össze a Knorr salátaöntetet a joghurttal.

  6. 6. lépés

    Szeleteljük fel a retket és keverjük össze a kukoricával. Öntsük rá az öntetet és keverjük össze.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 110"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem