paradicsom | 20 dekagramm |
---|---|
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
olívaolaj | 1 dl |
olaj | 2 evőkanál |
túró | 10 dekagramm |
paprika | 3 darab |
csiperkegomba | 10 dekagramm |
saláta | 1 darab |
kígyóuborka | 1 darab |
pulykamell filé | 40 dekagramm |
almaecet | dl |
KNORR asztali ízesítő | 1 teáskanál |
morzsolt bazsalikom | 1 teáskanál |
Pulykacsíkok fitness-salátával a Főételek kategóriában
A pulykahúst megmossuk, felcsíkozzuk. Megszórjuk a KNORR szárnyas fűszerrel, és felhasználásig hűtőbe tesszük. A salátának való nyersanyagokat alaposan megmossuk. A paprikát, paradicsomot, uborkát kockára vágjuk. A fejes salátákat laskákra tépjük. A gombát felszeleteljük. Ezeket keverőedénybe tesszük, meghintjük a KNORR ételízesítővel, morzsolt bazsalikommal, és megcsurgatjuk az olívaolajjal, almaecettel majd óvatosan, az anyagokat nem törve átkeverjük.
A húst forró olajban serpenyőben pirosra sütjük, mellé halmozzuk a salátát, melyet megszórunk túróval.