Feltöltve:

Puliszkás pisztráng

timer 30
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Friss pisztráng2 darab
Puliszkaliszt20 dekagramm
1 csipetnyi
Bors1 csipetnyi
Olaj1 dl
fokhagyma gerezd1 darab
Paradicsom1 darab
Szénsavas ásványvíz vagy szóda1 dl

Elkészítés

1. lépés

A pisztrángot megpucoljuk, ha nincs belezve, akkor kibelezzük. Leöblítjük, sózzuk, borsozzuk, majd fél órára állni hagyjuk.

2. lépés

Ez után a pisztráng mindkét oldalát puliszkalisztbe forgatjuk, hogy jól beborítsa.

3. lépés

Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és oldalanként pár perc alatt megsütjük, majd konyhai papírtörlővel bélelt tálba tesszük.

4. lépés

Ízlés szerint puliszkával tálalhatjuk. Én készítettem hozzá paradicsomos muzsdéjt: A megtisztított fokhagymákat lepréseljük és az 1dl szénsavas ásványvízzel vagy szódával felöntjük. Ez után reszelek hozzá paradicsomot és habosra keverem. Ezt a halra kanalazom tálaláskor.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem