vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
citromlé | 4 evőkanál |
sertés oldalas | 1.5 kilogramm |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas | 2 evőkanál |
provance-i fűszerkeverék | 1 evőkanál |
frissen őrölt fekete bors | 1 evőkanál |
Provance-i oldalas a Főételek kategóriában
Készítsük el a pácot: pucoljuk meg és vágjuk apróra a hagymát, majd egy tálban keverjük össze a borssal, citromlével, olajjal, Sült oldalas fűszerkeverékkel és provance-i fűszerkeverékkel.
Vágjuk fel az oldalast és kenjük be a páclével. Tegyük be hűtőbe minimum 2 órára.
Ezután vegyük ki a pácból a húst, szedjük le róla a hagymát, csepegtessük le és töröljük le szárazra. Grillezzük 15-15 percig minden oldalát.
Tálaljuk hideg salátákkal és bagettel.