Feltöltve:

Pot au Feu (Francia zöldséges marha)

timer 250
mood Könnyű
person 10 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vegyes marhahús (nyak, lapocka, farok,pofa, stb)3 kilogramm
hagyma1 darab
sárgarépa4 darab
zellerszár3 darab
karórépa4 darab
póréhagyma3 darab
krumpli6 darab
babérlevél2 darab
kakukkfű ág2 darab
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
szegfűszeg5 darab
borókabogyó10 darab
fekete szemes bors15 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Tisztítsuk meg a zöldségeket. Kötözzük össze a kakukkfű ágakat és a babérleveleket. Egy nagy fazékba tegyük be a zöldségeket (a krumpli nélkül) a marhahússal együtt. Öntsük fel 2 liter vízzel (vagy annyival, amennyi ellepi), majd hozzuk forrásba. l.

  2. 2. lépés

    Tegyük hozzá a fűszereket és a leveskockákat. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük 4 órán keresztül. A keletkező habot szedjük le róla.

  3. 3. lépés

    A krumplit kb. 45 perccel a főzés vége előtt adjuk hozzá. Tálaljuk friss, ropogós kenyérrel, kis savanyú uborkával, mustárral, tormával.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Mexikói barbacoa marharagu

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pot au Feu (Francia zöldséges marha)

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pikáns marhahús tekercsek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gazdag marha bourguignon

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 1

Angol sörös, marhahúsos pástétom

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 2

Vadas marha zsemlegombóccal

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 3

Borsos tokány

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Pikáns hátszíntekercsek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1

Zöldséges ököruszály ragu

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Borsos tokány

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1