Póréhagymás gombás lasagne
Póréhagymás gombás lasagne
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • olaj - 3 evőkanál
  • sajt - 10 dekagramm
  • póréhagyma - 15 dekagramm
  • gomba - 30 dekagramm
  • lasagne tészta - 9 darab
  • Knorr Serpenyős gombás csirke Rafinéria - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Az aprított póréhagymát az olajon megpirítjuk majd a felszeletelt gombát is. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Felforraljuk, néhány perc alatt besűrítjük.
  2. A tésztával váltakozva egy margarinozott sütőedénybe rétegezzük úgy, hogy alul és felül gombás ragu legyen. A reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.