Póréhagyma krémleves mediterrán kenyérkockákkal
Póréhagyma krémleves mediterrán kenyérkockákkal
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 5 dl
  • olíva olaj - 2 evőkanál
  • Knorr Gyros Fűszervarázs - 2 teáskanál
  • Knorr Póréhagyma krémleves - 1 csomag
  • kockasajt - 1 darab
  • kenyér - 2 szelet

Elkészítés:

  1. A Póréhagyma krémlevest készítsük el a tasakon található leírás szerint.
  2. A kenyeret vágjuk kis kockákra a héjával együtt. Zsiradék nélkül, lassú tűzön pirítsuk meg őket egy serpenyőben időnként megrázogatva.
  3. A megpirult kenyérkockákat olíva olajjal locsoljuk meg úgy, hogy mindenütt érje őket. Majd megszórjuk a gyros fűszervarázzsal.
  4. A levest gazdagítsuk egy kockasajttal, majd tálaláskor szórjuk meg a tetejét a mediterrán fűszerezésű kenyérkockákkal.