Pizzás csiga
Pizzás csiga
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Töltelék

    • trapista sajt - 15 dekagramm
    • gépsonka - 15 dekagramm
    • pizzakrém - 1 tubus

    Tészta

    • víz - 2.5 dl
    • tejföl - 1 púpos evőkanál
    • só - 2 kávéskanál
    • olaj - 1 evőkanál
    • cukor - 1 teáskanál
    • liszt - 50 dekagramm
    • instant élesztő - 7 gramm

    Elkészítés:

    1. Ebben a sorrendben kenyérsütő gépbe rakjuk dagasztó programon, és megkelesztjük. Kelesztés után lisztezett táblán fél cm vastagra nyújtjuk. Megkenjük a pizzakrémmel, megszórjuk apróra vágott sonkával, és a lereszelt trappista sajt 3/4 részével. Feltekerjük, mint a beiglit, felszeleteljük, lapjára fektetve Ramával kikent sütőlapra rakjuk, a maradék sajttal megszórjuk és megsütjük.