Feltöltve:

Pirított kínai saláta

timer 25
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj2 evőkanál
paprika1 darab
szezámolaj2 teáskanál
lilahagyma1 darab
kínai kel1 darab
szója szósz3 evőkanál
Kínai Pirított Csirke alap1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A hagymát vágjuk vékony fél karikákra, a paprikát és a kínai kelt vékony csíkokra. Egy nagyobb serpenyőt vagy wok-ot hevítsünk fel, öntsük bele az olajat, és azonnal adjuk hozzá a hagymát és a paprikát, hogy rögtön pirulni kezdjenek.

2. lépés

1-2 perc erős pirítás után adjuk hozzá a kínai kelt is, forgassuk össze, röviden pirítsuk.

3. lépés

A Kínai Pirított Csirke Rafinériát keverjük el 1 dl hideg vízben, öntsük a zöldségekhez és alacsony lángon, kevergetve pároljuk további 3-5 percig.

4. lépés

Tegyük egy salátás tálba, és ízlés szerint spricceljük meg szójaszósszal és szezámolajjal. Hagyjuk kihűlni! Kínálhatjuk önálló ételként is, de kiváló körete lehet natúr sült húsoknak is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem