Pirított kínai saláta a Saláták kategóriában
A hagymát vágjuk vékony fél karikákra, a paprikát és a kínai kelt vékony csíkokra. Egy nagyobb serpenyőt vagy wok-ot hevítsünk fel, öntsük bele az olajat, és azonnal adjuk hozzá a hagymát és a paprikát, hogy rögtön pirulni kezdjenek.
1-2 perc erős pirítás után adjuk hozzá a kínai kelt is, forgassuk össze, röviden pirítsuk.
A Kínai Pirított Csirke Rafinériát keverjük el 1 dl hideg vízben, öntsük a zöldségekhez és alacsony lángon, kevergetve pároljuk további 3-5 percig.
Tegyük egy salátás tálba, és ízlés szerint spricceljük meg szójaszósszal és szezámolajjal. Hagyjuk kihűlni! Kínálhatjuk önálló ételként is, de kiváló körete lehet natúr sült húsoknak is.