Feltöltve:

Pirított csirkemell pikáns majonézes pácban

timer 5
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell filé4 darab
olaj2 evőkanál
Globus Uborkás Majonéz6 evőkanál

Pirított csirkemell pikáns majonézes pácban a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkemell filéket tisztítsuk meg. Kenjük be őket jól Globus Uborkás Majonézzel. Fedjük le őket egy edényben és tegyük félre kb. 1 órára. ( De akár 1-2 napig is pácolhatjuk benne.)
(A majonézes páctól finom, puha lesz a csirkemell, a színe pedig szép, csillogó aranybarna.)

2. lépés

Forrósítsunk olajat egy serpenyőben. Pirítsuk le a csirkemell mindkét oldalát b. 5 perc alatt.

3. lépés

190 fokra előmelegített sütőben fejezzük be a csirkemellek sütését nagyságtól függően 6-10 perc alatt. Tegyük félre pihenni 5-10 percig tálalás előtt.

4. lépés

Tálaljuk sült burgonyával, párolt zöldséggel (pl. brokkolival) és Globus Uborkás Majonézzel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem