Feltöltve:

Pirított csirkemáj milánói módra

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom2 darab
vöröshagyma1 darab
olaj3 evőkanál
konyak1 teáskanál
vörösbor2 evőkanál
gomba15 dekagramm
Knorr Fokhagymás Ízbomba2 darab
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
csirkemáj40 dekagramm
morzsolt kakukkfű1 csipetnyi
KNORR olasz Villámpác1 teáskanál

Pirított csirkemáj milánói módra a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A megtisztított, nagyon apróra vagdalt vöröshagymát a felforrósított olajon sárgára fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, és kockákra vágott gombát, és fedő nélkül pár percig pirítjuk. Ezután beletesszük a hámozott, felszeletelt paradicsomot és az összes fűszert.

2. lépés

Addig pirítjuk, amíg mártás sűrűségű nem lesz. Ezután hozzáadjuk az ugyancsak kockákra aprított csirkemájat és az ízbombát szétmorzsolva. Állandó keverés közben a máj fehéredéséig sütjük. Majd aláöntjük a bort, a konyakot és a 3 dl hideg vízzel elkevert KNORR milánói alapot. Jól kiforraljuk, finomra vágott zeller zölddel meghintjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem