Feltöltve:

Pirítós barna csiperkével és olvasztott Raclette sajttal

timer 25
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
Knorr Házias Tyúkhús Levesalap1 darab
petrezselyemzöld1 csokor
fokhagymagerezd2 darab
reszelt citromhéj1 teáskanál
salott hagyma1 darab
barna csiperkegomba300 gramm
kenyér4 szelet
Raclette sajt4 szelet

Elkészítés

1. lépés

A megpucolt és apróra vágott hagymát pirítsuk meg margarinon. Adjuk hozzá a zúzott és apróra vágott fokhagymát.

2. lépés

A gombát vágjuk szeletekre és adjuk a hagymához. Pirítsuk kb. 5 percig, majd adjuk hozzá a Knorr Házias Levesalapot. Pároljuk további 3-4 percig. Adjuk hozzá a frissen vágott petrezselymet, a citromhéjat és az őrölt borsot.

3. lépés

Közben pirítsunk meg 4 szelet kenyeret. Halmozzuk rájuk a pirított gombát, majd tegyünk a tetejükre egy-egy szelet Raclette sajtot. tegyük 200 fokos sütőbe és grillezzük addig, míg a sajt szépen ráolvad a gombás pirítósra. Tálaljuk salátával reggelire, vagy előételként főétkezésekkor.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem