Rama Vajas Íz | 3 evőkanál |
---|---|
kakukkfű | 2 teáskanál |
zsemlemorzsa | 1 darab |
vöröshagyma | 1 darab |
csirke | 1 darab |
bors | 0.5 teáskanál |
fokhagymagerezd | 2 darab |
liszt | 0.25 darab |
paprika | 0.5 teáskanál |
parmezán | 0.3 darab |
író | 1.25 dl |
chiliszósz | 3 evőkanál |
dijoni mustár | 2 evőkanál |
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke | 25 gramm |
Pikáns sült csirke a Főételek kategóriában
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott hagymát és a Sült csirke fűszerkeveréket. Tegyük a csirkét a kész pácba és minimum 3 órára hagyjuk pihenni. Időről időre forgassuk meg a csirkét. A zsemlemorzsát keverjük el a reszelt parmezánnal, liszttel, puha margarinnal, kakukkfűvel, cayenne borssal és paprikával.