Pikáns marhanyárs zöldségekkel
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • bélszín - 300 gramm
  • Hellmann's BBQ szósz - darab
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 teáskanál
  • húsos füstölt szalonna - 200 gramm
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • sárga kaliforniai paprika - 1 darab
  • juharszirup - 1 evőkanál
  • dijoni mustár - 1 evőkanál
  • fokhagyma gerezd - 1 darab
  • friss petrezselyem zöld - darab
  • cayenne bors - 0.5 teáskanál
  • szójaszósz - darab
  • Olaj - darab

Elkészítés:

  1. Szárítsuk le a húst papírtörlővel, majd vágjuk vékonyabb szeletekre. A paprikát és a szalonnát vágjuk 2x2 cm-es darabokra.
  2. Egy tálban keverjünk össze 4 ek Hellmann's BBQ szószt a Knorr fűszerkeverékkel, a juharsziruppal, mustárral, egy evőkanál szójaszósszal, olajjal, finomra váott fokhagymával és cayenne borssal. Ezzel a páccal kenjük be jól a húst. Húzzuk fel a nyársra a húst felváltva a paprikával és baconnel.
  3. Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Tálaláskor kínáljunk mellé Hellmann's BBQ szószt.