Feltöltve:

Pikáns marhanyárs zöldségekkel

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

bélszín300 gramm
Hellmann's BBQ szósz darab
Knorr Grill Fűszerkeverék1 teáskanál
húsos füstölt szalonna200 gramm
zöld kaliforniai paprika1 darab
sárga kaliforniai paprika1 darab
juharszirup1 evőkanál
dijoni mustár1 evőkanál
fokhagyma gerezd1 darab
friss petrezselyem zöld darab
cayenne bors0.5 teáskanál
szójaszósz darab
olaj darab

A fa nyársakat áztassuk használat előtt vízbe, hogy ne égjenek meg.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Szárítsuk le a húst papírtörlővel, majd vágjuk vékonyabb szeletekre. A paprikát és a szalonnát vágjuk 2x2 cm-es darabokra.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy tálban keverjünk össze 4 ek Hellmann's BBQ szószt a Knorr fűszerkeverékkel, a juharsziruppal, mustárral, egy evőkanál szójaszósszal, olajjal, finomra váott fokhagymával és cayenne borssal. Ezzel a páccal kenjük be jól a húst. Húzzuk fel a nyársra a húst felváltva a paprikával és baconnel.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Tálaláskor kínáljunk mellé Hellmann's BBQ szószt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek