KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
- 1 evőkanál
liszt
- 2 evőkanál
olaj a sütéshez
- 100 milliliter
szegfűbors
- darab
babérlevél
- darab
bors
- darab
víz
- 400 milliliter
Knorr Házias Marhahús Levesalap
- 1 darab
Elkészítés:
Vágjuk a marhát vékony szeletekre, majd helyezzük a szeleteket 2 folpack lap közé és verjük ki őket vékonyabbra.
Szórjuk meg a hússzeleteket a fűszerkeverékkel belülről, majd kenjük meg mustárral is és szórjuk meg majorannával. Helyezzünk a szeletekre bacont, savanyú uborkát és pirított hagyma karikát. Tekerjük fel, majd tűzzük össze fogpiszkálóval a szeleteket.
Mártsuk a tekercseket egy kis lisztbe, majd forró olajon egy lábosban süssük körbe őket. Majd öntsük föl 4 dl vízzel. Adjuk hozzá a pár szem szegfűborsot, 2 babérlevelet és borsot. Pároljuk kb. 30 percig, míg a hús teljesen puha nem lesz és a szósz be nem sűrűsödik kicsit. Adjunk hozzá egy marha húsleves alapot, főzzük még pár percig, hogy oldódjon föl a szószban. Tálaljuk rizzsel, vagy kölessel.