Feltöltve:

Pikáns hátszíntekercsek

timer 60
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

hátszín600 gramm
füstölt húsos szalonna200 gramm
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
Hagyma2 darab
savanyú uborka2 darab
mustár2 evőkanál
Liszt3 evőkanál
paradicsom sűrítmény2 evőkanál
morzsolt majoranna1 evőkanál
babérlevél1 darab

Pároláskor adhatunk hozzá szárított gombát, amely igazán mély, intenzív zamatot kölcsönöz az ételnek.

Elkészítés

1. lépés

A húst vágjuk 6 szeletre, majd klopfoljuk ki. Kenjük meg őket mustárral és szórjuk meg majorannával.

2. lépés

A szalonnát, uborkát és hagymát vágjuk vékony csíkokra, majd helyezzük őket a hússzeletekre. Tekerjük fel őket szorosan és fogjuk össze fogpiszkálóval.

3. lépés

Szórjuk meg enyhén liszttel a tekercseket, majd pirítsuk meg őket egy serpenyőben egy kis olajon.

4. lépés

Tegyük át őket egy lábosba, majd adjuk hozzá a paradicsom sűrítményt, a babérlevelet, fél liter forró vizet, majd a húsleves alapot.

5. lépés

Hozzuk forrásba, fedjük le, majd pároljuk 15 percig. Tálaljuk kedvenc köretünkkel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem