Pikáns hátszíntekercsek

timer 60
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

hátszín600 gramm
füstölt húsos szalonna200 gramm
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
hagyma2 darab
savanyú uborka2 darab
mustár2 evőkanál
liszt3 evőkanál
paradicsom sűrítmény2 evőkanál
morzsolt majoranna1 evőkanál
babérlevél1 darab

Pároláskor adhatunk hozzá szárított gombát, amely igazán mély, intenzív zamatot kölcsönöz az ételnek.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A húst vágjuk 6 szeletre, majd klopfoljuk ki. Kenjük meg őket mustárral és szórjuk meg majorannával.

  2. 2. lépés

    A szalonnát, uborkát és hagymát vágjuk vékony csíkokra, majd helyezzük őket a hússzeletekre. Tekerjük fel őket szorosan és fogjuk össze fogpiszkálóval.

  3. 3. lépés

    Szórjuk meg enyhén liszttel a tekercseket, majd pirítsuk meg őket egy serpenyőben egy kis olajon.

  4. 4. lépés

    Tegyük át őket egy lábosba, majd adjuk hozzá a paradicsom sűrítményt, a babérlevelet, fél liter forró vizet, majd a húsleves alapot.

  5. 5. lépés

    Hozzuk forrásba, fedjük le, majd pároljuk 15 percig. Tálaljuk kedvenc köretünkkel.

További receptek a termékkel

Knorr Sült csirke Fűszerkeverék

Megnézem

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Pot au Feu (Francia zöldséges marha)

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gazdag marha bourguignon

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 1

Angol sörös, marhahúsos pástétom

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 2

Vadas marha zsemlegombóccal

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 3

Borsos tokány

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Pikáns marhahús tekercsek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pikáns hátszíntekercsek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1

Zöldséges ököruszály ragu

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Borsos tokány

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1