Pikáns gombás pulykatokány a Főételek kategóriában
Vágjuk vékony csíkokra a pulykahúst.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat és pirítsuk meg rajta a pulykahús csíkokat. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
Ezalatt tisztítsuk meg a gombát és vágjuk cikkekre. Adjuk a pulykahúshoz és keverjük össze. Közepes lángon, lefedve pároljuk együtt őket kb. 10 percig, míg majdnem elfőtte a levét.
Adjuk hozzá a Knorr tasak tartalmát és 3 dl hideg vizet. Keverjük jól el, hozzuk forrásba. Adjuk hozzá a mustárt is. Kis lángon főzzük tovább kb. 5 percig.
A főzés végén adjuk hozzá a tejfölt, a citromhéjat és a citrom levét. Forraljuk föl hirtelen, majd vegyük le a tűzről. Szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel. Tálaljuk párolt rizzsel, vagy tésztával.