Pikáns csirkenyárs zöldségekkel
Pikáns csirkenyárs zöldségekkel
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 1 kilogramm
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Csípős csirke - 1 csomag
  • füstölt kolozsvári szalonna - 300 gramm
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • olaj - 100 milliliter
  • lilahagyma - 1 darab
  • Hellmann's Fokhagymás szósz - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. Vágjuk a húst, a szalonnát és a zöldségeket is kb. 2cm-es darabokra.
  2. Egy tálban keverjük el a fűszerkeveréket olajjal. Keverjük jól össze a hússal. Tegyük félre pácolódni kb. 30 percre.
  3. Húzzuk fel a nyársakra felváltva a húst, szalonnát és zöldségeket. (A nyársakat előtte áztassuk vízbe, hogy ne égjenek meg.)
  4. Süssük meg grillen, vagy grillserpenyőben a nyársakat kb. 15-20 perc alatt, megfordítva őket időnként.
  5. Tálaljuk kedvenc Hellmann's szószunkkal a nyársakat.