Petrezselymes-sajtos pulykamell
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • pulykamell - 40 dekagramm
  • 12%-os tejföl - 2 evőkanál
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csokor
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál
  • natúr krémsajt - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A pulykamellből 8 szeletet vágunk, húsverő kalapáccsal kissé kiklopfoljuk majd bepácoljuk a KNORR Grill fűszervarázs és az olaj keverékével. Kb 30 percig hagyjuk állni a húst hűtőben.
  2. Ezután mindkét oldalát előmelegített, forró serpenyőben megsütöm, ha kell akkor egy kis olajat teszek a húsok alá. A szeleteket egy tepsibe rendezzük majd az elősütött húsokat egyenletesen beborítjuk a krémsajt, a finomra vágott petrezselyem, a bors és a DELIKÁT keverékével.
  3. Előmelegített forró sütőbe tesszük, de csak annyi időre, hogy a sajtos keverék elkezdjen enyhén pirulni. Nem szabad sokáig a sütőben tartani mert hamar elszenesedhet a sajt teteje.
  4. Párolt zöldséges rizzsel, vagy grillezett gyümölcsökkel tálalhatjuk.