Feltöltve:

Petrezselymes pontyszeletek frissensütve, majonézes mexikói salátával

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

napraforgó olaj dl
Globus Majonéz2 dl
ponty4 szelet
mexikói vegyes zöldség60 dekagramm

Petrezselymes pontyszeletek frissensütve, majonézes mexikói salátával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A pontyszeleteket sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük, és lefóliázva 1 órát hűtőben pihentetjük.

2. lépés

Közben a körethez, a mexikói zöldségkeveréket sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, kihűtjük, és salátás tálba szórjuk

3. lépés

Ezután hozzáadjuk a majonézt, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és lazán összeforgatjuk.

4. lépés

Tálalásig lefóliázva hűtőbe tesszük.

5. lépés

Végül a ponty szeletek minden oldalát a forró olajon pirosra sütjük, vigyázva, hogy a halhús a halcsont mellett is átsüljön.

6. lépés

Tálaláskor forrón, a hideg mexikói salátával körítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem