Feltöltve:

Petrezselymes pontyszeletek frissensütve, majonézes mexikói salátával

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

napraforgó olaj dl
Globus Majonéz2 dl
ponty4 szelet
mexikói vegyes zöldség60 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A pontyszeleteket sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük, és lefóliázva 1 órát hűtőben pihentetjük.

  2. 2. lépés

    Közben a körethez, a mexikói zöldségkeveréket sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, kihűtjük, és salátás tálba szórjuk

  3. 3. lépés

    Ezután hozzáadjuk a majonézt, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és lazán összeforgatjuk.

  4. 4. lépés

    Tálalásig lefóliázva hűtőbe tesszük.

  5. 5. lépés

    Végül a ponty szeletek minden oldalát a forró olajon pirosra sütjük, vigyázva, hogy a halhús a halcsont mellett is átsüljön.

  6. 6. lépés

    Tálaláskor forrón, a hideg mexikói salátával körítjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem