Petrezselymes burgonya krémleves
Petrezselymes burgonya krémleves
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • petrezselyem zöld - 1 csokor
  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 2 darab
  • tejföl - 3 evőkanál
  • burgonya - 60 dekagramm

Elkészítés:

  1. Forraljuk fel a vizet és adjuk hozzá a Knorr Házias Tyúkhúsleves alapot.
  2. Öblítsük le a petrezselymet és vágjuk apróra.
  3. A krumplit vágjuk kockára és a petrezselyemmel együtt tegyük a húslevesbe. Főzzük addig, míg a krumpli megpuhul.
  4. Öntsünk le kb. egy pohár levest, adjuk hozzá a tejfölt és keverjük össze. Ezután öntsük vissza a levesbe és az egészet forraljuk fel.
  5. A végén ízesítsük a levest borssal és egy pici sóval.