Penne A' la Arrabbiata pirított csirkével
Penne A' la Arrabbiata pirított csirkével
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 30 dekagramm
  • olaj - 1 evőkanál
  • reszelt sajt - 5 dekagramm
  • penne - 30 dekagramm
  • Knorr Penne all’Arrabbiata Alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A tésztát főzzük ki annak tasakján olvasott elkészítési útmutató alapján. A csirkehúst vágjuk vékony csíkokra.
  2. Pirítsuk aranybarnára a húscsíkokat forró olajon. Adjunk hozzá 2,5 dl hideg vizet és a tasak tartalmát, keverjük jól el és kevergetve forraljuk fel. A paradicsomos tésztaszószban lévő fokhagyma és chili igazán pikánssá teszi ezt a húsos tésztaételt. Újraforrástól számított 2 percig alacsony lángon főzzük.
  3. Tálaljuk a közben kifőtt tésztával. Szórjuk meg reszelt sajttal.