Feltöltve:

Párolt tengeri halfilé édesköménnyel

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fokhagyma gerezd2 darab
tejföl20 milliliter
sárgarépa2 darab
édeskömény2 darab
Rama sütőmargarin2 evőkanál
pohár fehérbor0.5 darab
tengeri halfilé600 gramm
halpác2 evőkanál

Párolt tengeri halfilé édesköménnyel a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A halat mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk 4 adagra. Szórjuk meg Delikáttal.

2. lépés

Az édesköményt vágjuk szeletekre, a sárgarépát zsülienre (azaz apró csíkokra), a fokhagymát szeletekre.

3. lépés

Felforrósított margarinon pároljuk üvegesre a fokhagymát, adjuk hozzá az édesköményt és a répát. Egy pár perc után öntsük le a borral, majd tejföllel.

4. lépés

Egy tűzálló tálba helyezzük át az előkészített édesköményt és tegyük rá a halatt. 200 fokra melegített sütőben kb. 25 percig süssük.

5. lépés

Tálaljuk párolt rizzsel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem