Párizsi salátás hóember
Párizsi salátás hóember
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • Globus Majonéz - 80 gramm
  • savanyú uborka - 3 darab
  • főtt tojás - 5 darab
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • párizsi - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. A majonézt, tejfölt, citromlevet, mustárt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felkockázott főtt tojást, uborkát és a párizsit.
  2. Egy tálcára halmozzuk, formára igazítjuk. A piros paprikából kivágjuk a sálját és a sapkáját. Kicsi majonézt nyomunk a sapkája tetejére. A szemei olívabogyóból, orra és a szája pici piros paprikából van.