Paraszt egytálétel tepsiben sütve
Paraszt egytálétel tepsiben sütve
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 2 darab
  • tojás - 8 darab
  • Globus Csípős Ketchup - 8 evőkanál
  • sajt - 200 gramm
  • Knorr Zöldségleveskocka - 2 darab
  • napraforgó olaj - 1 evőkanál
  • füstölt császárszalonna - 400 gramm
  • csavart tészta - 300 gramm

Elkészítés:

  1. A tésztát főzzük meg al dente (roppanósra) a Knorr Zöldségleves-kockával ízesített vízben. szűrjük, majd csepegtessük le,
  2. Amíg a tészta fő, kockázzuk fel a szalonnát, a hagymát vágjuk apróra. Reszeljük le a sajtot.
  3. Forró olajon pirítsuk meg a szalonnát majd dinszteljük együtt a hagymával.
  4. A kifőzött tésztát keverjük össze a margarinnal, Globus csípős ketchuppal és a hagymás szalonnával. Tegyük ezt a keveréket egy pici olajjal kikent hőálló tálba.
  5. Formázzun gödröket a masszában és üssük bele egyesével a tojásokat. Szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal. Süssük 180 °C fokos sütőben 30 percig.