Paradicsomsaláta kecskesajttal
Paradicsomsaláta kecskesajttal
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 3 evőkanál
  • paradicsom - 6 darab
  • olaj - 3 evőkanál
  • kecskesajt - 10 dekagramm
  • lilahagyma - 1 darab
  • fekete olajbogyó - 10 darab
  • Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por - 1 csomag
  • provanszi fűszerkeverék - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. Mosuk meg a paradicsomot, csumáját éles késsel vágjuk ki, majd szeleteljük fel.
  2. A lilahagymát vágjuk finomram tegük a felét egy tál aljára. A szeletelt paradicsomot ízlésesen rendezzük el rajta. A hagyma másik felével szórjuk meg és a szeletelt olivával.
  3. Készítsük el a salátaöntetet a csomagoláson leírtak szerint, majd öntsük le vele a salátát.
  4. A végén tegyük a tetejére a feldarabolt sajtot és a provanszi fűszerkeverékkel megszórva tálaljuk.