Paradicsomos-tonhalas tésztaszósz
Paradicsomos-tonhalas tésztaszósz
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 100 gramm
  • citromlé - 1 evőkanál
  • petrezselyemzöld - 2 evőkanál
  • paradicsom sűrítmény - 1 evőkanál
  • paradicsomlé - 2 dl
  • tonhal konzerv - 1 darab
  • marhahúsleves - 2.5 dl
  • laskagomba - 250 gramm
  • apróra vágott fokhagyma gerezd - 2 darab

Elkészítés:

  1. Margarinon pirítsuk meg a fokhagymát.
  2. Vágjuk fel a gombát és süssük pár percig a fokhagymás margarinon.
  3. Adjuk hozzá a Marhahúsleves-kockából készült levest és pároljuk kb. 15 percig.
  4. Adjuk hozzá a lecsepegtetett tonhalat, paradicsom sűrítményt, paradicsomlevet, citromlevet, cukrot, sót és borsot. Folyamatos keverés mellett főzzük kb. 3 percig.
  5. A végén adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet.Főtt tésztával tálaljuk.