Paradicsomos sertésragu erdei gombákkal és fekete olívával a Főételek kategóriában
A megtisztított húst vágjuk kockákra. A fagyasztott gombát olvasszuk ki és csöpögtessük le. A nagyobb darabokat vágjuk félbe, harmadára.
Egy lábosban forrósítsunk föl olajat. Pirítsuk meg rajta a húst enyhén barnára.
Adjuk hozzá a Knorr alapot és öntsük föl 2,5 dl vízzel. Keverjük jól el és hozzuk forrásba. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett és leöblített olíva bogyót.
Kis lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 15-20 percig. A vizet szükség szerint pótoljuk.
Majd adjuk hozzá a gombát és lefedve pároljuk készre kb. fél óra alatt. Időnként keverjük meg és pótoljuk a vizet, ha szükséges.
A végén szórjuk meg frissen reszelt kezeletlen citrom héjával és petrezselyem zölddel. Tálaljuk parmezános kukorica kásával.