Paradicsomos, ruccolás tésztasaláta
Paradicsomos, ruccolás tésztasaláta
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person0 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - 4 evőkanál
  • friss paradicsom - 4 darab
  • koktélparadicsom - 50 dekagramm
  • reszelt parmezán sajt - 4 evőkanál
  • fussili tészta - 20 dekagramm
  • fekete olívabogyó - 4 evőkanál

Elkészítés:

  1. Főzzük puhára a tésztát. A paradicsomokat vágjuk cikkekre, és keverjük össze a ruccola levelekkel. Ízesítsük olívaolajjal és morzsoljunk rá ízbombát.
  2. A tésztához adjuk hozzá a paradicsomsaláta keveréket, és óvatosan keverjük össze.
  3. Helyezzük tányérokra, parmezán sajttal és szeletelt olajbogyóval tálaljuk. Mellé kenyeret és friss gyümölcsöt ajánlunk.