Paradicsomleves csicseriborsóval
Paradicsomleves csicseriborsóval
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csicseriborsó konzerv - 1 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 3 darab
  • csavart tészta - 100 gramm
  • hámozott paradicsom - 600 gramm
  • fokhagyma gerezd - 2 darab
  • hagyma - 1 darab
  • friss kakukkfű - 1 teáskanál
  • víz - 1 liter
  • olíva olaj - darab

Elkészítés:

  1. Öntsük a vizet egy lábosba és adjuk hozzá a leveskockákat. Forraljuk fel. A tésztát főzzük meg egy külön lábosban.
  2. Vágjuk finomra a hagymát, fokhagymát és kakukkfüvet.
  3. Egy serpenyőben pirítsuk meg a hagymát a fokhagymával és a kakukkfűvel együtt, vigyázva, hogy ne égjen meg. Adjunk hozzá egy Knorr-kockát, a paradicsom konzervet és a csicseriborsót. Hozzuk forrásba.
  4. Majd keverjük a leveshez és adjuk hozzá a tésztát.