Rama Vajas Íz | 1 evőkanál |
---|---|
fokhagyma gerezd | 2 darab |
oregánó | 1 teáskanál |
bors | 1 csipetnyi |
cukor | 1 teáskanál |
Knorr Marhahúsleves-kocka | 2 darab |
olíva olaj | 2 evőkanál |
joghurt | 100 milliliter |
fehér hagyma | 1 darab |
konzerv paradicsom | 400 gramm |
bébispenót | 100 gramm |
Paradicsomleves bébispenóttal a Levesek kategóriában
Pirítsuk meg üvegesre a megpucolt és feldarabolt hagymát az olíva olajon. Adjuk hozzá a lereszelt fokhagymát és pirítsuk tovább egy kicsit, hogy éppen elkezdjenek barnulni.
Adjuk hozzá a konzerv paradicsomot és kb. 300 ml vizet. Forraljuk föl, adjuk hozzá a Knorr leveskockát, majd főzzük kb. 20 percig fedő alatt.
Turmixoljuk össze a levest. Ezután adjuk hozzá az oregánót, a borsot, a cukrot és keverjük el benne.
Mossuk meg a spenótleveleket és pirítsuk gyorsan át margarinon. Ha kész, csöpögtessük le,majd késsel vágjuk össze kisebb darabokra.
Tálaljuk a levest egy adag spenóttal és egy kanál sűrű joghurttal.