Tehetünk a levesbe apróra vágott kaliforniai paprikát, vagy egy dl tejszínt is.
Pirítsuk meg egy serpenyőben a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a paradicsom konzervet 200 ml vízzel és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a leveskockákat és vegyük lejjebb a lángot. Főzzük 10 percig, majd egy botmixerrel pürésítsük, esetleg egy szitán is áttörhetjük, hogy még bársonyosabb legyen a levesünk.
Pirítsuk meg a bagett szeleteket. Tegyünk közéjük mozzarella szeleteket és a sütőbe tegyük vissza, hogy szépen megolvadjon a sajt. (Másik módszer, hogy nem pirítjuk meg előre a bagett szeleteket, hanem elkészítjük a szendvicseket és serpenyőben, olíva olajon sütjük meg, míg a kenyér szép aranybarna lesz, a sajt pedig megolvad.) Tálaljuk a levest a mozzarellás melegszendviccsel és bazsalikom levelekkel díszítve.