Paprikás zöldséges hús
Paprikás zöldséges hús
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 2 darab
  • olaj - 3 evőkanál
  • póréhagyma - 100 gramm
  • sertés karaj - 200 gramm
  • Knorr Mexikói chilis bab alap - 1 csomag
  • apróra vágott petrezselyemzöld - 1 darab
  • kis hagyma - 1 darab
  • színes paprika - 150 gramm
  • csípős szárított paprika - 2 evőkanál
  • édes szárított paprika - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. Kockázzuk fel a hagymát és fokhagymát, majd dinszteljük üvegesre 3 kanál olajon.
  2. A húst és a paprikát vágjuk fel nagy kockákra. Adjuk hozzá a dinsztelt hagymához és pirítsuk 5 percig.
  3. A Mexikói chilis bab Rafinériát keverjük össze vízzel a csomagoláson megadottak szerint. Öntsük hozzá a zöldséges húshoz.
  4. Vágjuk fel a póréhagymát 10 vékony karikára, tegyük a serpenyőbe és keverjük össze, pároljuk készre 40 perc alatt.
  5. Ízesítsük erős és édes paprikával, majd tálalás előtt díszítsük petrezselyemmel.