Feltöltve:

Padlizsánsaláta majonézes, ketchupos öntettel

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
olívaolaj dl
aprított fokhagyma gerezd2 darab
Globus Majonéz2 dl
Globus Ketchup dl
közepes padlizsán2 darab
szál zellerzöld2 darab
fejessaláta1 darab

Elkészítés

1. lépés

A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kicsi kockákra darabolt padlizsánt, és közepes tűzön pirosra sütjük. Mielőtt levesszük a tűzről, sóval, frissen őrölt borssal, aprított zeller zölddel fűszerezzük, és lazán összeforgatjuk.

2. lépés

Az öntethez a majonézt a ketchuppal összekeverjük, zúzott fokhagymával és frissen őrölt borssal ízesítjük.

3. lépés

Tálaláskor a hideg padlizsánsalátát salátalevelekkel bélelt tányérra halmozzuk, és meglocsoljuk a majonézes-ketchupos öntettel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem