Padlizsánnal töltött gomba
Padlizsánnal töltött gomba
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • paradicsom - 2 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • sajt - 5 dekagramm
  • citrom leve - 1 darab
  • paprika - 1 darab
  • gomba - 16 darab
  • padlizsán - 40 dekagramm
  • fokhagyma granulátum - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. Citromos vízben egy-két perces forralással megfőzzük a megtisztított gombákat. Kiszedjük és megszárogatjuk őket. Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felszelt paprikát, a paradicsomot, a gombák felszelt szárát és a felkockázott padlizsánt, amit a héjától megtisztítottunk.
  2. Megszórjuk a bazsalikommal,a fokhagyma granulátummal és ízlés szerint a sóval.
  3. Amikor elkészült belekeverjük a reszelt sajtot és megtöltjük a gombákat. 10 percig sütjük 200 fokra előmelegített sütőben.