Padlizsánkrém
Padlizsánkrém
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • Globus Majonéz - 3 evőkanál
  • padlizsán - 2 darab
  • fokhagyma gerezd - 2 darab
  • só, bors - darab

Elkészítés:

  1. A megmosott padlizsánt egészben előmelegített sütőben kb. 180 fokon 20- 25 percig sütjük. Ha megsült a héját felhasítjuk és kikaparjuk a belső, sült részt.
  2. Kicsit várunk amíg kihűl, majd késsel vagy konyhai aprítógéppel felaprítjuk, hozzákeverjük a GLOBUS majonézt, a finomra vágott vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát.
  3. Ízlés szerint sóval, fehér borssal ízesítjük. Pirítóst sütünk hozzá és friss zöldségekkel tálaljuk.