Feltöltve:

Pácolt szárny zöldfűszeres mártással

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

kakukkfű1 darab
natúr joghurt1 dl
petrezselyemzöld1 csokor
olívaolaj1 dl
kapor1 csokor
fokhagyma6 szelet
kapribogyó2 evőkanál
snidling csokor
zöldhagyma2 darab
bazsalikom csokor
Globus Mustár tubus6 dekagramm
12%-os tejföl4 dl
friss rozmaring ág1 darab
fehérborecet3 cl
pulyka felsőszárny4 darab
lime leve és reszelt héja1 darab

Elkészítés

1. lépés

A szárnyakat vagdossuk be, tegyük nagy nejlonzacskóba.A hagymákat vágjuk apróra, a zöldfűszereket pépesítsük össze az olajjal, adjuk hozzá a kaprot, a mustárt,a hagymát, a fokhagymát,a citrom levét, héját,az ecetet, majd öntsük a zacskóba, és jól keverjük össze a hússal.1 éjszaka tegyük a hűtőbe.

2. lépés

A mártáshoz a zöldfűszereket aprítsuk fel keverjük össze a tejföllel, és a joghurttal, sózzuk, és 1 órát pihentessük.A húst gyenge parázson fedett grillen letakarva mindkét oldalát süssük meg, közben többször forgassuk át.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem