Pácolt, pirított "vasalt" csirkecomb
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

    • csirke felsőcomb filé - 8 darab
    • Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez - 4 teáskanál
    • fokhagyma gerezd - 4 darab
    • őrölt bors - 1 teáskanál
    • olaj - 3 evőkanál

    Elkészítés:

    1. A csirkecombokat mossuk le langyos vízben, az esetleges tollmaradványokat távolítsuk el. Papírtörlővel töröljük szárazra. A fokhagymát zúzzuk, aprítsuk, keverjük hozzá a Csirkés Delikátot, és a borsot, végül az olajat.
    2. Kenjük be a csirkecombokat alaposan a páccal, majd fóliával letakarva tegyük 1 éjszakára a hűtőbe.
    3. Sütés előtt bő 1 órával vegyük ki a hűtőből. Egy nagyobb serpenyőt forrósítsunk fel, és bőrős felével lefelé tegyük bele a combokat. Egy, a serpenyőbe beleillő lábost töltsünk félig vízzel, és ezt tegyük a sülő combok tetejére. 3-4 percenként forgatva pirítsuk, 12-15 percig.