Feltöltve:

Pácolt, pirított "vasalt" csirkecomb

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirke felsőcomb filé8 darab
Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez4 teáskanál
fokhagyma gerezd4 darab
őrölt bors1 teáskanál
Olaj3 evőkanál

Pácolásnál tegyünk a csirkecombok mellé, 1-1 ág friss rozmaringot és kakukkfüvet, amelyeket sütés közben is a serpenyőbe dobhatunk.

Elkészítés

1. lépés

A csirkecombokat mossuk le langyos vízben, az esetleges tollmaradványokat távolítsuk el. Papírtörlővel töröljük szárazra. A fokhagymát zúzzuk, aprítsuk, keverjük hozzá a Csirkés Delikátot, és a borsot, végül az olajat.

2. lépés

Kenjük be a csirkecombokat alaposan a páccal, majd fóliával letakarva tegyük 1 éjszakára a hűtőbe.

3. lépés

Sütés előtt bő 1 órával vegyük ki a hűtőből. Egy nagyobb serpenyőt forrósítsunk fel, és bőrős felével lefelé tegyük bele a combokat. Egy, a serpenyőbe beleillő lábost töltsünk félig vízzel, és ezt tegyük a sülő combok tetejére. 3-4 percenként forgatva pirítsuk, 12-15 percig.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem