Feltöltve:

Pácolt, pirított "vasalt" csirkecomb

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirke felsőcomb filé8 darab
Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez4 teáskanál
fokhagyma gerezd4 darab
őrölt bors1 teáskanál
Olaj3 evőkanál

Pácolásnál tegyünk a csirkecombok mellé, 1-1 ág friss rozmaringot és kakukkfüvet, amelyeket sütés közben is a serpenyőbe dobhatunk.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A csirkecombokat mossuk le langyos vízben, az esetleges tollmaradványokat távolítsuk el. Papírtörlővel töröljük szárazra. A fokhagymát zúzzuk, aprítsuk, keverjük hozzá a Csirkés Delikátot, és a borsot, végül az olajat.

  2. 2. lépés

    Kenjük be a csirkecombokat alaposan a páccal, majd fóliával letakarva tegyük 1 éjszakára a hűtőbe.

  3. 3. lépés

    Sütés előtt bő 1 órával vegyük ki a hűtőből. Egy nagyobb serpenyőt forrósítsunk fel, és bőrős felével lefelé tegyük bele a combokat. Egy, a serpenyőbe beleillő lábost töltsünk félig vízzel, és ezt tegyük a sülő combok tetejére. 3-4 percenként forgatva pirítsuk, 12-15 percig.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek