Pácolt húsok sütése
Pácolt húsok sütése
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Borsos-mustáros Villámpác - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Grillezés előtt nagyon fontos a húsok temperálása. Azaz ne rögtön a hűtőből kerüljön a hús a grillre, hanem legalább fél órával a sütés előtt vegyük ki őket a hidegről. Legjobb, ha szoba hőmérsékletű, vagy ahhoz közeli húsokat grillezünk. Ha Knorr villámpácot használunk, akkor a pácolási idő pont elég lesz ahhoz, hogy a hús fölmelegedjen a megfelelő hőmérsékletre.
  2. A húsokat vágjuk kicsit vékonyabbra a száraz pácnál alkalmazott szeletekhez képest. Így gyorsabban és jobban átjárja a pác a húsokat.
  3. Keverjük el a villámpácot az olajban, majd ebben az olajban jól forgassuk át a húsokat. Hagyjuk így őket 30-40 percig.
  4. Egy száraz (zsiradék nélküli) serpenyőt forrósítsunk föl, majd olaj hozzáadása nélkül, csak a pácolajat felhasználva, süssük meg őket.