Knorr Borsos-mustáros Villámpác | 1 csomag |
---|
Pácolt húsok sütése a Főételek kategóriában
Grillezés előtt nagyon fontos a húsok temperálása. Azaz ne rögtön a hűtőből kerüljön a hús a grillre, hanem legalább fél órával a sütés előtt vegyük ki őket a hidegről. Legjobb, ha szoba hőmérsékletű, vagy ahhoz közeli húsokat grillezünk.
Ha Knorr villámpácot használunk, akkor a pácolási idő pont elég lesz ahhoz, hogy a hús fölmelegedjen a megfelelő hőmérsékletre.
A húsokat vágjuk kicsit vékonyabbra a száraz pácnál alkalmazott szeletekhez képest. Így gyorsabban és jobban átjárja a pác a húsokat.
Keverjük el a villámpácot az olajban, majd ebben az olajban jól forgassuk át a húsokat. Hagyjuk így őket 30-40 percig.
Egy száraz (zsiradék nélküli) serpenyőt forrósítsunk föl, majd olaj hozzáadása nélkül, csak a pácolajat felhasználva, süssük meg őket.