Feltöltve:

Pácolt húsok sütése

timer 10
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Borsos-mustáros Villámpác1 csomag

Pácolt húsok sütése a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Grillezés előtt nagyon fontos a húsok temperálása. Azaz ne rögtön a hűtőből kerüljön a hús a grillre, hanem legalább fél órával a sütés előtt vegyük ki őket a hidegről. Legjobb, ha szoba hőmérsékletű, vagy ahhoz közeli húsokat grillezünk.
Ha Knorr villámpácot használunk, akkor a pácolási idő pont elég lesz ahhoz, hogy a hús fölmelegedjen a megfelelő hőmérsékletre.

2. lépés

A húsokat vágjuk kicsit vékonyabbra a száraz pácnál alkalmazott szeletekhez képest. Így gyorsabban és jobban átjárja a pác a húsokat.

3. lépés

Keverjük el a villámpácot az olajban, majd ebben az olajban jól forgassuk át a húsokat. Hagyjuk így őket 30-40 percig.

4. lépés

Egy száraz (zsiradék nélküli) serpenyőt forrósítsunk föl, majd olaj hozzáadása nélkül, csak a pácolajat felhasználva, süssük meg őket.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem