Pácolt hátszín grillen sütve, majonézes sült zöldségekkel
Pácolt hátszín grillen sütve, majonézes sült zöldségekkel
  • timer24 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - dl
  • olaj - dl
  • aprított fokhagyma gerezd - 3 darab
  • zöldpaprika - 4 darab
  • Globus Majonéz - 1 dl
  • Globus Mustár tubus - 4 teáskanál
  • fehér borecet - 2 evőkanál
  • közepes cukkini - 2 darab
  • közepes paradicsom - 4 darab
  • kisebb vöröshagyma - 3 darab
  • hátszínszelet - 4 darab

Elkészítés:

  1. A hátszínszeleteket sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral ízesítjük. Meglocsoljuk az olajjal, és lefóliázva egy éjszakát, vagy akár egy egész napot pácolódni hagyjuk a hűtőben.
  2. A körethez a megmosott cukkinit, paradicsomot, zöldpaprikát és a meghámozott vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, besózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, összeforgatjuk, és a hússal együtt a forró grillen pirosra sütjük.
  3. A hátszín akkor a legfinomabb, ha rózsaszín marad a közepe.
  4. Az öntethez a majonézt a borecettel elkeverjük, majd tálaláskor meglocsoljuk vele a tányérra halmozott sült zöldségeket, és melléfektetjük a hátszínt.