Pácolt hátszín grillen sütve, majonézes sült zöldségekkel a Főételek kategóriában
A hátszínszeleteket sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral ízesítjük. Meglocsoljuk az olajjal, és lefóliázva egy éjszakát, vagy akár egy egész napot pácolódni hagyjuk a hűtőben.
A körethez a megmosott cukkinit, paradicsomot, zöldpaprikát és a meghámozott vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, besózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, összeforgatjuk, és a hússal együtt a forró grillen pirosra sütjük.
A hátszín akkor a legfinomabb, ha rózsaszín marad a közepe.
Az öntethez a majonézt a borecettel elkeverjük, majd tálaláskor meglocsoljuk vele a tányérra halmozott sült zöldségeket, és melléfektetjük a hátszínt.